PREVIEW MEN Editie III in CAST

 In Businessnieuws
Partner nieuws:

Na het succes van de eerste twee edities van PREVIEW MEN staat de derde editie gepland voor 11 juli 2022 in CAST, het handelsplatform voor schoenen, sport en mode. Sinds 1984 wordt in het centraal gelegen Nieuwegein vraag en aanbod bij elkaar gebracht in ruim 150 showrooms van nationale en internationale schoenenmerken. Tijdens PREVIEW MEN worden de mooiste mannenmodecollecties voor lente/zomer 2023 getoond op een beursvloer van ruim 1.000 m2, met heerlijke hapjes en drankjes die door de organisatie aan zowel bezoekers als deelnemers worden aangeboden. In een relaxte sfeer ‘previewen’ is waar het om draait!

Sinds juli 2020

REVIEW bestaat sinds juli 2020 en is een initiatief van CAST. In samenwerking met enthousiaste mode-agenturen en merken zijn er inmiddels twee edities met succes georganiseerd. Ontmoeten en vakkennis opdoen in een ongedwongen sfeer door mooie en op elkaar aansluitende merken van nú te bezoeken is het doel. Caroline Beitler, Senior Beurscoördinator CAST: “We presenteren een overzichtelijke beursvloer met een laagdrempelige opzet en een uniform concept. Alle stands zijn universeel en elk merk toont de highlights uit de collectie. De focus ligt echt op de collecties en niet op de branding”. Kortom: een unieke samenkomst van relevante merken voor relevante winkels.

 

“Eerdere edities werden door bezoekers ervaren als een ‘warm bad’, vervolgt Caroline. “De bezoeker wordt volop in de watten gelegd. Ze vonden het bovendien prettig dat er geen ‘ruis’ was door allerlei randzaken. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens PREVIEW een bezoek te brengen aan de vaste showrooms in CAST. Hierdoor ontstaat een unieke mix van mode, schoenen en sfeer.”

 

Deelnemende merken

PREVIEW is het antwoord van CAST op de vraag vanuit de markt voor een mannenmodebeurs in een kleine opzet én met focus op Scandinavische labels en streetwear. Deelnemende merken zijn onder andere Clean Cut Copenhagen, Elvine, Forét, Butcher of Blue, Dstrezzed & The GoodPeople. Bekijk de volledige merkenlijst op cast.nl/preview

 

Registreer online

Ben jij er maandag 11 juli 2022 ook bij? Schrijf je in voor PREVIEW MEN en check bij het event snel en eenvoudig in. Aanmelden kan via de onderstaande link:

https://cast.nl/preview

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text.
0