Preview Supreme Women & Men

Met een breed spectrum aan nationale en internationale collecties en veel nieuwe collecties die tijdelijk in de zaal worden gepresenteerd, wordt de aftrap gegeven voor de Supreme Women&Men Showrooms die georganiseerd wordt van 23 t/m 26 juli. Naast topbureaus en fabrikanten, als jarenlange compagnons van The Supreme Group, leest de line-up van de nieuwe collecties als een Who’s Who van dames- en herenmode en vormt een aanvulling op het hoogwaardige aanbod. Zo zal D-Tails Agency Milano tien collecties presenteren, Max Mara drie collecties, evenals Les Copains en Patrizia Pepe, om er maar een paar te noemen. Daarnaast verwelkomt The Supreme Group een nieuwe permanente huurder in B1: Select Studio met meer dan 20 topcollecties (verdieping 3, Quartier B).

Aline Müller-Schade, Managing Director van de Supreme Group: “De seizoensaftrap in Florence ter gelegenheid van Pitti Uomo heeft al bewezen hoe belangrijk netwerken en onderlinge uitwisseling is. Natuurlijk stonden de collecties centraal, maar het persoonlijke samenzijn was minstens zo belangrijk voor de industrie en stemt iedereen optimistisch”.

De Supreme Group vernieuwt ook opnieuw de samenwerking met de Fashion Gallery & Shoes onder ons gezamenlijke motto: ‘Fashion Bridge’. Verlevendigd door de shuttles die beide locaties met elkaar verbinden.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0