Profuomo opent derde brandstore

Het Nederlandse mannenmodemerk Profuomo opent deze zomer zijn derde brandstore. De nieuwe brandstore opent de deuren in Den Haag. Daarnaast heeft het bedrijf plannen om winkels te openen in België en Duitsland, meldt CEO Harry van der Zee aan RetailTrends.

Naar eigen zeggen komt de groei in het aantal brandstores voort uit een beleid waarin gecontroleerde distributie voorop staat. “De focus heeft de afgelopen jaren gelegen op de thuismarkt”, aldus Van der Zee tegen RetailTrends. “Nu gaan we die focus verleggen naar Duitsland en België. Zo staan we dit jaar op de Duitse retailbeurs Premium. We geloven in dat land en denken dat we daar ook moeten investeren.” Profuomo heeft op dit moment een brandstore in Amsterdam en in Rotterdam. daarnaast is er een vestiging van Profuomo in Batavia Stad.

Profuomo  heeft veel verkooppunten in verhouding tot het aantal brandstores. “Wij zijn ooit gestart als fabrikant, dus we waren leverend aan de retail en vooral als wholesaler actief. Alleen om dat het merk verder wilde gaan bouwen en we verder de behoefte hadden om ons concept te tonen aan retailers en consumenten hebben we destijds de brandstore in Amsterdam geopend,” meldt Van der Zee tegen RetailtTrends.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0