Pure London sluit tevreden de deuren na succesvolle editie

Matthew O’Brien show op Pure London

Festival of Fashion, Pure London sloot dinsdag 11 februari 2020 haar deuren na drie succesvolle dagen vol inspiratie.  Bezoekers uit meer dan 80 landen werden verwelkomd in het Olympia beursgebouw te Londen. Ondanks orkaan Ciara stroomden kopers uit winkels zoals Selfridges, Debenhams, Next, Galeries Lafayette, Pamela Shiffer, Sunday Best, Asos, New Look, The Dressing Room en Jules B samen naar Olympia voor de AW20/21-presentatie van meer dan 1.300 inspirerende en trendy collecties, samen met een driedaags programma met inzichtelijke, uitdagende en stimulerende inhoud.

De honger naar informatie en trends zag eveneens geen tekenen van afname. Meer dan 2.500 mensen zagen collecties gericht op duurzaamheid, authenticiteit, visuele merchandising, textielproductie en textiellevenscycli en meer. Ook was er een dagelijkse ochtendbriefing omtrent de onverwachte voordelen van Brexit en een workshopsessie over het opbouwen van bedrijfsstrategieën om Brexit-veerkrachtig te zijn.

Organisator van de show, Hyve Group plc, heeft tevens een aantal wijzigingen aangekondigd voor de show van juli 2020. Pure Conscious zal bijvoorbeeld van de National Hall naar de voorkant van de Main Hall verhuizen, waardoor het de eerste stop is voor kopers bij het betreden van de beurs. Eveneens wordt Pure Jewels in 2020 gelanceerd en biedt ruimte voor fijne sieraden en horloges, evenals sieradenonderdelen en edelstenen.

Terwijl Pure Origin zijn huidige ruimte ontgroeit, neemt het volgend seizoen de hele National Hall in. Een speciale ruimte voor leveranciers van machines en productie zal de nieuwste en meest innovatieve oplossingen voor het snijden van patronen, bijsnijden, naaien, afdrukken en meer tonen. Ook het nieuwe Speed ​​Networking-gebied dat kopers en sourcingmanagers met exposanten koppelde en verbond, was enorm succesvol en zal terugkeren in juli 2020.

De volgende editie van Pure London vindt plaats van 19 tot 21 juli 2020 in Olympia Londen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0