Review Gallery FASHION en SHOWROOM CONCEPT

Beeld via Gallery FASHION januari 2020

Met een gestage stroom bezoekers naast de ‘positieve feedback en veel geplaatste bestellingen’, is Ulrike Kähler, Project Director van Gallery FASHION en Gallery SHOES, uiterst tevreden over de afgelopen editie van Gallery FASHION: “Met in totaal vijf besteldagen, inclusief het SHOWROOM CONCEPT, verliep Gallery FASHION in het Areal Böhler heel goed. Net als in voorgaande jaren was de bezoekersstroom stabiel en de zondag was zelfs merkbaar drukker. Er was veel lof voor de doordachte positionering van de cabines in de ‘Alte Schmiedehallen’. Voor het SHOWROOM CONCEPT hebben we al verzoeken ontvangen van grote nieuwe bureaus voor de juli 2020 editie en zien hierin de potentie voor verdere uitbreiding.”

De exposanten waren het er ook over eens. Een greep uit de reacties over de beurs: “We besloten op korte termijn deel te nemen aan Gallery FASHION. Dit was onze eerste keer hier en we zijn erg blij met hoe het allemaal ging. Een fantastische sfeer en eersteklas organisatie. We komen zeker terug,” vat Thomas Barth, Managing Director van CONCRETE SHOWROOMS samen. Lars Fischer, eigenaar van Moderraum Fischer, had het volgende te zeggen over het SHOWROOM CONCEPT: “We nemen al deel sinds het begin. De show is altijd een succes voor ons! Naar mijn mening is Gallery FASHION het belangrijkste handelsplatform.”

Al met al kijken zowel de organisatie als de exposanten en bezoekers terug op een succesvol evenement.

De volgende editie van Gallery FASHION vindt plaats van 25 tot 27 juli 2020 en SHOWROOM CONCEPT vindt plaats van 24 tot 28 juli 2020.

Meer informatie: gallery-duesseldorf.com

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0