RF! retailcommunicatie neemt Buro Beerbaum over

RF! retailcommunicatie is de nieuwe eigenaar van Buro Beerbaum. Buro Beerbaum, voorheen Etalagebureau Fred Beerbaum, is specialist in etaleren en visual merchandising. Het etalagebureau is het bekendste en oudste van Nederland en begon in 1962. Met de overname door RF! Retailcommunicatie worden de naam en het logo van het oorspronkelijke etalagebureau Fred Beerbaum in ere hersteld. Dit nieuws meldt RF! Retailcommunicatie in een persbericht aan vakblad Mannenmode.

RF! retailcommunicatie heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring in retailcommunicatie in de breedste zin van het woord. Door de overname van Buro Beerbaum worden de slagkracht en service van deze twee specialisten meer dan verdubbeld. Als full service partner voor complete en overtuigende retailcommunicatie combineren beide bedrijven etaleren ‘on the floor’ met creatieve concepten in visual merchandising en instore presentaties en etalages voor winkels, beurzen, showrooms en winkelgebieden.

Ronald Fecken, eigenaar van RF! Retailcommunicatie zegt: “De overname van Buro Beerbaum voelt als een logische stap in de toekomstbestendige ontwikkeling van RF! retailcommunicatie. Voor opdrachtgevers van beide bedrijven bieden wij voortaan een full service oplossing voor hun creatieve vraagstukken, van concept tot realisatie.”

“We zijn ervan overtuigd dat de nalatenschap van etalagebureau Fred Beerbaum bij Ronald Fecken in goede handen is. We hebben er beiden het volste vertrouwen in dat hij de naam en kwaliteit van ons familiebedrijf in ere zal voortzetten,” aldus Marjolein en Carla Beerbaum van Buro Beerbaum.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0