RLXD EASY WEAR lanceert stijlvolle maar comfortabele easy to wear mannencollectie

Het “oude” huispak is zó 2020. In het jaar 2021 wordt het tijd dat de Nederlandse man vol zelfvertrouwen, maar vooral comfortabel door het leven gaat. Het nieuwe merk RLXD Easy Wear (re•laxed) brengt een luxe easy wear collectie van hoogwaardige sweatstof, waarbij het gevoel voor stijl minstens zo belangrijk is als het comfort.

Gedreven door de pandemie is er een veranderende vraag ontstaan op het gebied van fashion. Waar de Nederlandse man vroeger niet genoeg witte overhemden in de kast kon hebben, geldt dat in deze tijd voor de comfortabele trui en broek. Op het eerste gezicht lijkt deze trend zich makkelijk te vertalen, maar toch ziet Jasper Tuerlings dat veel mannen hier moeite mee hebben en er “slonzig” bij lopen. Hierdoor loopt de gemiddelde man al snel in een verwassen sweater met een oude sportbroek, waarin hij zich eigenlijk al lang niet meer zou mogen vertonen.

RLXD Easy Wear is er van overtuigd dat dit anders kan, maar vindt vooral dat dit anders moet! Door niet alleen te focussen op comfort, maar juist de nadruk te leggen op fashion, biedt RLXD Easy Wear een collectie waarin de man zelfverzekerd en met gevoel voor stijl kan werken, ontspannen en recreëren. Deze compacte easy to wear collectie bestaat uit verschillende tops (sweaters, hoodies, vesten en overshirts) die door middel van fijne details in zowel de broeken als de tops, eenvoudig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Naast de modische inslag is ook de prijsstelling van deze collectie essentieel. Volgens Jasper is er maar een kleine doelgroep die € 150,– voor een (joggingachtige) broek wil betalen. Bij RLXD zal de consumentenprijs per artikel variëren van €79,– tot € 99,– waardoor RLXD Easy Wear zich commercieel sterk positioneert. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, verantwoorde Europese productie, sterk dealernetwerk en duidelijke strategie moet RLXD Easy Wear uitgroeien tot de belangrijkste speler op het gebied van comfortabele kleding voor de modebewuste man. De AW21 collectie zal vanaf eind januari beschikbaar zijn in de showroom van RLXD Easy Wear in Tilburg. Voor meer informatie m.b.t. prijzen, marges en distributie kunt u contact opnemen met Jasper Tuerlings, info@rlxdeasywear.com

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0