Robbert-Jan Bosch nieuwe commercieel directeur van WFC Amsterdam

Robbert-Jan Bosch is de nieuwe commercieel directeur van WFC Amsterdam (World Fashion Centre), zo laat MRP Development de redactie van MannenMode weten. MRP Development werkt sinds eind 2018 aan de herontwikkeling van WFC Amsterdam. Het aantrekken van nieuwe huurders en toevoegen van initiatieven op het gebied van technologie, innovatie, kunst & cultuur en flexwerkconcepten vormen onderdeel van deze plannen.

Familiebedrijf Eduard Bosch
Robbert-Jan Bosch komt uit een echte modefamilie en kent WFC Amsterdam goed. Zijn opa richtte het mode-agentschap Eduard Bosch B.V. in 1951 op en inmiddels is het familiebedrijf al 16 jaar in handen van Robbert-Jan Bosch. Daarnaast was hij lange tijd lid van het bestuur van de huurdersvereniging. Zijn betrokkenheid bij mode, de ondernemers en WFC Amsterdam is dan ook groot. Over zijn toetreding als commercieel directeur bij WFC Amsterdam zegt Bosch: “Met het familiebedrijf Eduard Bosch zijn we al meer dan 50 jaar onderdeel van het gebouw en de community. Het was voor mij tijd om een nieuwe stap te zetten. Ik vind het heel bijzonder dat ik nu mee mag werken aan de verdere ontwikkeling van WFC Amsterdam aan de Westas.”

Enthousiasme en drive
“Robbert-Jan heeft zijn sporen verdiend als ondernemer. Hij is bekend bij de meeste huurders van WFC Amsterdam en hij begrijpt de uitdagingen van het vak en het belang van innovatie. Met zijn enthousiasme en drive past hij goed bij de richting die wij voor WFC Amsterdam voor ogen hebben”, aldus Bart Meijer (CEO MRP Development en eigenaar van WFC Amsterdam).

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0