Ruud van Kemenade kiest voor productspecialisten

Beelden_SS_2016_Met_logo-17Ruud van Kemenade gaat zich met zijn modeagentuur richten op echte productspecialisten. “Ik blijf de broeken van Zilton vertegenwoordigen”, zegt hij. “Dat is de broekenspecialist met echt vakmanschap, ‘sartoriale make’ met vooral Italiaanse stoffen, innovatie in kleuren en wassingen en dit in een perfecte en vooral slim fit pasvorm.”

Daar voegt Van Kemenade de merken Navigare en N61 van Manifattura Riese aan toe. “Navigare is vooral new classic, N61 is young fashion van Navigare. Ook nieuw is Gioferrari van de Doratex Group, dit merk is high level en sportief. 39Masq – een andere nieuwkomer – is een hoog modisch merk van de Pirelli Group. Hiermee bied ik producten van echte specialisten in bonneterie en polo’s.”

Volgens Van Kemenade komt het specialisme naar voren in de maakwijze, de keuze voor de garens en de machines waarmee geproduceerd wordt. “In de fabrieken zie je het terug in de kwaliteitscontrole en het oog voor detail. Maar het zit ook in de uitstraling van de kleding, in de dessins en kleurstelling. Het zijn stuk voor stuk verrassende items voor een betaalbare prijs.”

Met Gioferarri en Zilton staat Van Kemenade 10 en 11 juli op de Modefabriek. “Wie zoekt naar vernieuwing en bijzondere items voor in zijn winkel moet zeker langskomen. Met deze merken voegt een winkelier een hoog modisch en trendy product van Italiaanse makelij toe aan zijn assortiment. Ik ben er zeer enthousiast over”, besluit hij.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0