Samenwerking Van Gils en DJ Dannic

Van Gils x DannicVan Gils introduceert tijdens de komende Modefabriek haar nieuwe Tailored Sportswear lijn, die in nauwe samenwerking met DJ Dannic tot stand is gekomen. Dannic is met zijn “groovy house” een drijvende kracht binnen de dance scene en neemt al voor het vierde jaar op rij een prominente plaats in binnen de DJ Mag Top 100 DJ’s Poll.

Met de “Van Gils x Dannic” collectie introduceert Van Gils het “sneaker suit” concept, bestaande uit slank gesneden pakken, jasjes, broeken en shirts in power-stretch en jersey. “De perfecte outfit voor de moderne, young professional,” aldus Harry van der Zee, CEO van Van Gils. “Met de samenwerking “Van Gils x Dannic” geven wij Van Gils letterlijk een jonger gezicht en richten wij ons primair op de Young Professionals. Dannic is naast een fantastische DJ en producer een succesvolle, internationale businessman met zijn roots in Breda. Dat past goed bij Van Gils”

Tijdens “The Borrel”, na afloop van de beurs, zal Van Gils x Dannic het publiek trakteren op een optreden van de DJ zelf.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0