San Siro terug op Nederlandse markt

Ton en Leon EnthovenEnthoven Fashion Group brengt San Siro terug op Nederlandse markt. “Eigenlijk is het een naamsverandering”, Licht Leon Enthoven toe. “We leveren al zes jaar de broeken van de firma Nikatex, onder de merknaam Dimensione. Nikatex heeft de naam San Siro gekocht en gaat nu broeken onder die naam leveren. Eigenlijk is het merk terug op het oude honk, want de mensen achter Nikatex komen van origine bij San Siro vandaan.”

De herinvoering wordt volgens Enthoven goed ontvangen. “Ik denk dat het merk een jaar of drie van de markt geweest is, maar het zoemt duidelijk nog na. Het gevoel is goed, de naam bekt lekker en geeft vertrouwen, zijn enkele reacties die ik gekregen heb.”

Ook over de collectie, waaraan op het moment de laatste hand wordt gelegd, is Enthoven te spreken. “We maken dat voor een deel zelf, en het ziet er goed uit. De broeken komen in twee snits: modern en een slimfit, met nieuwe wassingen. Bovendien zijn de marges erg goed. We bieden de broeken aan met een marge van 3.4 en 3.5.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0