Schoenenkwartier aanwezig op Dutch Design Week

Schoenenkwartier aanwezig op Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week (DDW) is de tentoonstelling CUTTING EDGES van Schoenenkwartier tijdelijk te zien in Microlab Hall op Strijp S in Eindhoven. In de tentoonstelling verkent en verlegt Het Schoenenkwartier de grenzen van de hedendaagse schoenindustrie. Nieuwe materialen en technieken – zoals 3D-printen en het hergebruik van oude sneakers – dagen samen met bekende technieken de dynamiek van deze eeuwenoude industrie uit. In ons MAAKLAB zijn deze nieuwe perspectieven verkend door 6 ontwerpers: Suzanne Oude Hengel, SKUA, PetersonStoop, Ruben Warnshuist, Tidhar Zagagi en Julien Chaintreau.

DDW is een designevenement en presenteert op 110 locaties werk en ideeën van ruim 2600 ontwerpers aan ruim 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. DDW concentreert zich op het ontwerp van de toekomst en de toekomst van design. De nadruk ligt op experiment, innovatie en cross-overs met bijzondere aandacht voor het werk en de ontwikkeling van jong talent.

Het Schoenenkwartier paviljoen is van 21 tot en met 29 oktober 2023 te bezoeken op Strijp-S area, Microlab Hall, Kastanjelaan 400, Eindhoven.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0