Seidensticker Group past verkoopstructuur aan

Nicolas Zülka

Seidensticker Group benoemt twee nieuwe verkoopdirecteuren, een voor de nationale en een voor de internationale sales. Kai Graf, voorheen hoofd verkoop groothandel & bedrijfsontwikkeling binnen Seidensticker Group, wordt per 1 januari 2020 verantwoordelijk voor de cross-channel sales voor de nationale merkactiviteiten in de divisies groothandel, retail en e-commerce. Nicolas Zülka betreedt per 1 januari 2020 de functie van internationale verkoopdirecteur en is daarmee verantwoordelijk voor de internationale sales waarmee hij de algemene verantwoordelijkheid voor merkactiviteiten op het gebied van HAKA en DOB op zich neemt. Beide mannen rapporteren aan de bedrijfsleiding als onderdeel van hun functies.

Kai Graf

Zülka werkte voorheen voor Bugatti Holding Brinkmann GmbH & Co. KG in Herford en beheerde de internationale verkoop van de HAKA- en DOB-collecties in meer dan 60 exportlanden.

“Nicolas Zülka heeft uitstekende kennis van de industrie. We zullen zijn internationale verkoopexpertise gebruiken om het merk Seidensticker te verbeteren. We kijken ernaar uit om met hem samen te werken!”, aldus managing partner Frank Seidensticker.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0