OLYMP zoekt extra personeel

Het Duitse kledingmerk OLYMP Bezner KG is constant op zoek naar nieuwe, getalenteerde medewerkers. De ontwikkelingen van het bedrijf zijn zo succesvol en dynamisch dat het merk tot het eind van het boekjaar 2015 wil groeien tot 790 medewerkers. In vergelijking met 2014 is dat een stijging van honderd banen. Momenteel heeft het bedrijf in Duitsland en Oostenrijk rond de 760 medewerkers.

Met name binnen de verkoop, administratie, productielogistiek en technische afdeling zoekt OLYMP nieuwe medewerkers. Ook voor de groeiende e-commerce-activiteiten is uitbreiding van personeel nodig. Verder is het kledingmerk op zoek naar technici die de internationale productiepartners van OLYMP kunnen ondersteunen.

OLYMP Bezner KG is naar eigen zeggen in Duitsland marktleider in shirts voor mannen en weet in Europa een sterke groei te realiseren. In vergelijking met dezelfde periode in 2014, boekte OLYMP in het eerste halfjaar van 2015 een omzetstijging van 7,3 procent tot 112,5 miljoen euro. In 2014 bedroeg de totale omzet 225,4 miljoen euro.

olymp

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0