ShirtsofHolland ING Starter van de Maand

Sean Heukels en Mark Boekraad zijn met ShirtsofHolland uitgeroepen tot ING Starter van de Maand oktober. ShirtsofHolland is het moederbedrijf dat verschillende internationale merken verenigt, zoals ShirtsofCotton T-shirts, Sleeve7 Shirts en het herenplatform overhemden.com. Sinds een jaar zijn beide ondernemers fulltime bezig in hun bedrijf. Hun fysieke winkel ‘Heerenzaak’ in de Maasstraat in Amsterdam is tegelijk kantoor en uitvalbasis.

Heukels en Boekraad komen niet uit de mode. Ze zijn jaarclubgenoten met verschillende studierichtingen. Hun ondernemersavontuur begon een paar jaar geleden met het idee voor ShirtsofHolland. Een herkenbaar nationaal, oranje overhemd. Vorig jaar is daar Sleeve7 Shirts bij gekomen, dat overhemden met mouwlengte 7 biedt in verscheidende kleuren. Voor ShirtsofCotton T-shirts legden zij hun oor te luister bij twintig vrienden en kennissen om erachter te komen waaraan het perfecte T-shirt voor onder een overhemd moet voldoen.

Volgens Heukels en Boekraad is er veel ruimte voor vernieuwing in de modesector. Zij zouden daarover graag eens sparren met gevestigde nationale en internationale ondernemers.

ShirtsofHolland

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0