Sjaak Gilsing Fashion wordt landelijke agent CASAMODA en Venti

Sjaak Gilsing Fashion is per 1 juli 2021 de landelijke agent van de modemerken CASAMODA en Venti. Op diezelfde dag bestaat de agentuur op de kop af 20 jaar. De firma zet ook op andere fronten nieuwe stappen richting de toekomst. Sjaak Gilsing Fashion was de afgelopen twaalf jaar agent van CASAMODA en Venti voor Noord-Nederland. De Duitse merken verwierven sindsdien een groot marktaandeel.

20-jarig bestaan
Sjaak Gilsing komt uit een detaillistenfamilie. Hij volgde de opleiding aan de Hogere Textielschool in Enschede en ging aan de slag bij een modeagentuur. In 2001 nam hij het agentschap van een aantal modemerken over. Sjaak Gilsing Fashion in Eemnes was geboren. De agentuur biedt detaillisten exclusiviteit, persoonlijke aandacht en een no-nonsense-aanpak. “Mijn hart ligt bij de detaillist. Ik verdiep me in de klant, zijn winkel én zijn klanten. Want hoe beter we elkaar kennen, hoe beter ik kan adviseren. En hoe meer successen we samen kunnen behalen. Daarom streef ik naar langdurige samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen. Die werkwijze past ook het beste bij mij.”

Verhuizing naar Almere
Onlangs maakte Sjaak Gilsing Fashion ook de verhuizing bekend naar het Cube Fashion Centre in Almere. Hier komt een grotere showroom met een compleet nieuwe look & feel. Klanten kunnen hier ook de shop-in-shop-opstelling van CASAMODA bekijken.

Nieuw adres per 1 juni 2021:
Sjaak Gilsing Fashion B.V.
Cube Fashion Centre
Showroom CB.46
Veluwezoom 7
NL-1327 AA Almere
Tel: 036-2030581 / 06-55740953

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0