State of Art en Vanneste Lifestyle Group slaan handen in elkaar

State of Art en Vanneste Lifestyle Group slaan handen in elkaar

Voortaan lanceren State of Art en Vanneste Lifestyle Group samen een unieke schoenencollectie voor mannen. Vanneste Lifestyle Group is onder andere eigenaar van het vélo-couture schoenen- en kledingmerk ‘Cycleur de Luxe’.

De roots van beide bedrijven liggen in de Benelux. State of Art bestaat inmiddels 35 jaar en is een begrip in de herenmode. Elk seizoen presenteert het merk een unieke, innovatieve en verrassende collectie waarbij kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid hoog in het vaandel worden gedragen. In deze kernwaarden heeft State of Art een partner gevonden in Vanneste Lifestyle Group om samen een unieke schoenencollectie te ontwikkelen en te verdelen.

Met deze schoenencollectie heeft State of Art nu de mogelijkheid om de hedendaagse man te kleden van top tot teen. De collectie wordt gemaakt voor een man die zich graag modern en authentiek kleedt en geeft om kwalitatieve en duurzame materialen. Dit komt tot uiting in zijn kledingkeuzes maar ook zijn schoenenkeuzes die zijn look afmaken. Dat is waar de kracht van State of Art en Vanneste Lifestyle Group samenkomen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0