Stemfase Modewinkel Awards gestart (aanmelden nog mogelijk)

Stemfase Modewinkel Awards gestart (aanmelden nog mogelijk)

Je kunt nu in iedere gemeente van Nederland stemmen voor de Modewinkel Awards, al is het ook nog mogelijk om je als winkel (gratis) aan te melden.

Iedereen vindt het belangrijk dat lokale modewinkels in het straatbeeld blijven bestaan en dat er niet alleen maar ketens over blijven. Lokale modewinkels zijn onmisbaar en verdienen een podium. Maak daarom kans op een van de felbegeerde titels en awards in je eigen gemeente, provincie en zelfs landelijk.

Om te stemmen, of je aan te melden, ga je naar de site.

Vraag en antwoord

 • Hoe worden de titels per gemeente, provincie en landelijk bepaald?
  Via een online stemronde. Lees hier hoe de winnaars bepaald worden.
 • Wanneer vindt de uitreiking plaats?
  Op zaterdagavond 15 juni 2024 kunnen de gemeente-, provincie- en landelijke winnaars zich laten huldigen tijdens de feestelijke Award Uitreiking in Theater FIGI in Zeist. Dat wordt een mooi spektakel.
 • Hoeveel kost het om mee te doen?
  Deelname aan de verkiezing is gratis. Je kunt je hier aanmelden.  
 • Met wie werkt De Modewinkel Awards samen?
  De Modewinkel Awards worden georganiseerd door de partners VrouwenMode, KinderMode, MannenMode, Trend Boutique, TRED, De Zaak, UnitedConsumers en de DJ’s van Radio 538. De realisatie van de verkiezing is grotendeels in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools en doen de eerlijkheidscontroles bij bijvoorbeeld de Scheidsrechter van het Jaar Verkiezing en de Shopping Awards).
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0