Sterke groei voor New Balance en Skechers

Sterke groei voor New Balance en Skechers

De Schoenenbranche Marktmonitor 2024 onthult een sterke groei voor de schoenenmerken New Balance en Skechers in Nederland. Beide merken hebben de afgelopen drie jaar een aanzienlijk bovengemiddelde groei doorgemaakt en worden naar verwachting in 2024 de best presterende merken volgens het big data extrapolatiemodel.

New Balance heeft zijn omzet vorig jaar zien stijgen tot een recordhoogte van 6,5 miljard dollar, meldt De Schoenenbranche Marktmonitor, waarbij vooral in Europa een sterke groei werd genoteerd. Het merk is van plan om zijn expansie voort te zetten met de opening van meer winkels. Skechers heeft een soortgelijke trend laten zien, met aanzienlijke groeicijfers in Nederland de afgelopen jaren, waardoor het een van de best presterende merken is geworden.

De Schoenenbranche Marktmonitor onthult verdere details over de groei van deze merken, waarbij New Balance in het bijzonder opviel met een groeipercentage van 85% boven het marktgemiddelde in 2023. Skechers presteerde ook sterk, met een groei van 23% boven het marktgemiddelde in hetzelfde jaar. “Beide merken hebben wereldwijd een grote fanbase opgebouwd en blijven populair vanwege hun focus op comfort, innovatie en aantrekkelijke ontwerpen.”

Bron: De Schoenenbranche Marktmonitor 2024

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0