SUD Mode stopt verkoop damesmode

SUD Mode in Zwolle gaat zich weer volledig focussen op en specialiseren in herenmode en neemt het komende jaar afscheid van de damesmode. De winkel startte 29 jaar geleden als herenmodezaak First Man, die uiteindelijk uitgroeide naar een winkel die twee keer zo groot is sinds 2012 ook damesmode verkocht.

De winkel heeft zich tijdens de crisis goed staande weten te houden en in 2018 vond nog een make-over plaats. Echter is het nu tijd om een stap terug te doen. “Al snel bleek wat altijd zo is geweest: dat de winkel het sterkste is op het gebied van herenmode. SUD heeft voor heren een ruime collectie met mooie merken waarmee een grote en vaste klantenkring is opgebouwd. De damesmode werd bij de begin goed ontvangen. Echter, door de historie van SUD en de ruim aanwezige concurrentie in Zwolle-Zuid was de animo helaas niet voldoende,” aldus eigenaar Karsten Storms.

Het damesgedeelte begint nu met de opheffingsuitverkoop. De winkel werd al gescheiden door een wand tussen het heren- en damesgedeelte. De damesafdeling krijgt ook tijdelijk een andere naam: Dames Outlet ZUID. Na het winterseizoen maakt het damesgedeelte uiteindelijk plaats voor een andere winkel. Tot die tijd is er constante aanvoer van nieuwe collecties met hoge kortingen, want ook de aankomende collectie najaar/winter gaat direct in de sale.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0