Terre Bleue is Belgian Fashion Brand of the Year 2018

Terre Bleue kaapte tijdens de tweede editie van de Belgian Fashion Awards, georganiseerd door Flanders DC, Weekend Knack en MAD Brussels, de prijs van ‘Fashion Brand of the Year’ weg. Terre Bleue won het van 19 andere Belgische merken en mag zich nu een jaar lang het favoriete modemerk van de Belgen noemen.

“Het is een erkenning voor het hele team dat iedere dag hard werkt aan ons modemerk, én het bewijs dat we kunnen rekenen op een heleboel trouwe fans,” vertelt Liesbeth De Keyser, Marketing Manager van Terre Bleue. “Wij zijn als modehuis doordrongen van wat onze klanten doen, verlangen en graag dragen. Dit vormt dan ook de belangrijkste inspiratiebron en richtlijn bij onze ontwerpen. Dat onze fans hun stem laten gelden, is voor ons het mooiste compliment en dé drijfveer om seizoen na seizoen het beste van onszelf te geven.”

“De award is de verdienste van het hele Terre Bleue-team,” vult CEO Dirk Perquy aan. “Zonder hun passie en gedrevenheid was dit niet mogelijk. Elk kledingstuk legt een hele weg af voor het in de boetieks belandt: van het ontwerp, de productie, marketing, sales, tot in de paskamer. Het is dankzij alle gepassioneerde medewerkers dat wij onze klanten keer op keer blij kunnen maken met die sprankelende look die perfect bij hen past. Van harte bedankt iedereen!”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0