Terugblik 105e editie van Pitti Immagine

Terugblik 105e editie van Pitti Immagine

De organisatoren van de 105e editie van Pitti Uomo, gehouden in Florence, kijken tevreden terug op de resultaten van het evenement. Met 13.000 kopers, waarvan 4.700 uit het buitenland, wat een stijging van 4% betekent ten opzichte van januari 2023, was er een gevarieerd publiek om de nieuwe collecties van 832 merken te ontdekken.

“Alle belangrijke buitenlandse markten toonden groei met opmerkelijke prestaties uit Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en België”, aldus de organisatoren. “Daarnaast was er een gestage terugkeer van de voornaamste Aziatische markten.”

In totaal trok Pitti Uomo maar liefst 20.000 bezoekers aan, waarbij de evenementen in het Fortezza en diverse locaties in Florence als grote trekpleisters fungeerden, aldus de organisatie.

Rafaël Napoleon, de CEO van Pitti Immagine, zegt: “Op het evenement heerste een levendige energie en een collectieve vastberadenheid onder professionals om zich te concentreren op die factoren die cruciaal worden geacht in de mode voor marktsucces.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0