The London Festival of Fashion 2024

The London Festival of Fashion 2024

Pure London en JATC bundelen hun krachten voor de allereerste gecombineerde show, The London Festival of Fashion, die zal plaatsvinden van 11 tot 13 februari 2024 in Olympia London. Dit baanbrekende mode-inkoopevenement zal een collectief zijn van wereldwijde modeontwerpers, merken, inkopers, creatieve geesten en toonaangevende educatieve seminars. De show zal kopers een groter aantal inspirerende merken bieden, verdeeld over negen spannende bestemmingen.

Het grootste gedeelte van de show, Pure London Woman, zal alle dameskleding samenbrengen in de Grand Hall en collecties tonen van zowel gevestigde ontwerpers als opkomende namen in de mode-industrie. De nieuwe collectie omvat een uitgebreide selectie stijlen, variërend van athleisure, streetwear en dagelijkse basics tot luxe, erfgoed, gelegenheidskleding, lingerie en resortkleding.

Een ander gedeelte onder de Pure London-vlag is POP, dat geïnspireerd is op popcultuur en een gevarieerde selectie biedt van alternatieve, streetwear, genderneutrale collecties, vintage labels, festivaloutfits en met technologie verrijkte stukken.

Duurzaamheid blijft een focus voor Pure London x JATC, met een speciale Sustainable-bestemming die bewust geselecteerde exposanten presenteert die voorop lopen in duurzaamheid op het gebied van mode en accessoires. Hierbij worden de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties gebruikt om de impact van alle exposanten te beoordelen.

The Londen Festival of Fashion 2024 zal een uitgebreide selectie van meer dan 300 merken presenteren en zal plaatsvinden op 11-13 februari 2024 in Olympia London. De evenementen Scoop International zullen ook op dezelfde data plaatsvinden in Olympia West.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0