Thorsten Grönlund vertrekt bij Création Gross

Thorsten Grönlund vertrekt bij Création Gross

Op 7 november 2023 kondigde Création Gross GmbH & Co. KG aan dat Thorsten Grönlund, Divisiehoofd van CARL GROSS, het bedrijf zal verlaten aan het einde van april 2024 om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan. Grönlund, 54 jaar oud, trad in 2019 toe tot Création Gross en nam de leiding over het merk CARL GROSS. Gedurende zijn ambtstermijn speelde hij een cruciale rol bij het vergroten van de zichtbaarheid van het merk en het ontwikkelen van de duurzame Concept Green-collectie.

“We betreuren ten zeerste de beslissing van de heer Grönlund, maar we respecteren zijn beweegredenen. Thorsten Grönlund heeft samen met zijn team met succes het merkprofiel van CARL GROSS verfijnd en de omzet aanzienlijk verhoogd. We bedanken hem voor zijn uitstekende bijdragen en wensen hem het allerbeste in zijn toekomstige ondernemingen,” verklaarde Ralph Böhm, algemeen directeur.

Er is op dit moment nog geen opvolger benoemd voor de positie van Grönlund, en verdere details zullen te zijner tijd worden verstrekt.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0