Toni Kroos nieuw gezicht voor Marc O’Polo

Toni Kroos nieuw gezicht voor Marc O’Polo

Toni Kroos, Duitsland’s meest succesvolle voetballer en een van de beste ter wereld, wordt het nieuwe gezicht voor de herenmode van Marc O’Polo. Het doel van deze samenwerking is om de relevantie van herenmode voor het casual lifestyle merk te versterken, nieuwe klanten aan te trekken, de aantrekkelijkheid van het merk te vergroten en duurzame groei in de herenmodecategorie te bevorderen. De samenwerking begint met de herfst/winter 2024 campagne, die vanaf eind augustus 2024 in alle Marc O’Polo-landen en op alle contactpunten te zien zal zijn.

Als langdurige speler voor ‘s werelds grootste club, Real Madrid, en ster van het Duitse nationale team, is Toni Kroos de meest succesvolle Duitse voetballer aller tijden, vertelt Marc O’Polo in het persbericht. “Zijn geweldige atletische prestaties, maximale perfectie en uitstekende kwaliteit op het veld hebben hem zowel nationaal als internationaal het hoogste niveau van erkenning en relevantie opgeleverd.”

Buiten zijn voetbalcarrière staat Toni Kroos bekend om zijn maatschappelijke betrokkenheid via de Toni Kroos Academy en zijn stichting. Hij staat ook bekend als familieman en heeft een enorme mediareikwijdte via zijn Instagram-account, met meer dan 45 miljoen volgers. Marc O’Polo: “Dankzij deze opmerkelijke overlap in merkwaarden is hij de perfecte match voor een samenwerking met Marc O’Polo.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0