TOUZANI en APIC BRANDS gaan samenwerken

TOUZANI en APIC BRANDS gaan samenwerken

Via een persbericht laten TOUZANI en APIC BRANDS weten dat er een samenwerking tot stand is gekomen. Na een aantal seizoenen de verkoop uitsluitend via de TOUZANI kanalen te hebben verkocht is het tijd voor de volgende fase. Vanaf winter ’24 zullen de TOUZANI & FC STRAAT collecties ook voor de winkeliers verkrijgbaar zijn.

Touzani is een bekende Nederlandse straatvoetballer, YouTuber en ondernemer. Met zijn indrukwekkende balvaardigheid en unieke freestyle-vaardigheden heeft hij de harten van voetballiefhebbers over de hele wereld veroverd. Ongeveer vijf jaar geleden heeft hij zijn eigen kledinglijn gelanceerd. Het merk Touzani wil de fusie van lifestyle en mode belichamen.

De huidige collectie kun je onderverdelen in twee stijlen: Koi & FCSTRAAT KOI. De collectie heeft de Koi-vis omarmt. Een symbool van doorzettingsvermogen en kracht. Design details van de Koi-vis zijn alom verwerkt op de kledingstukken

FC STRAAT is een voetbalclub met de beste voetbal community in Nederland met eigen team-wear.  Gedetailleerd met details van ‘the goat’. Dit staat voor ‘the greatest of all time’. Het beste uit jezelf halen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0