Tresanti pakt door

Het jonge kleding- en accessoire merk voor mannen Tresanti is vernoemd naar de drie heiligen uit de Italiaanse mythe. De stijl van Tresanti is naar eigen zeggen levendig, eigenzinnig en nodigt uit om niet altijd voor de veiligste keuze te gaan.

Goede start
Tresanti maakte als relatief jong merk een goede groei door en opende onlangs de tweede Brandstore in Deventer (de eerste is gevestigd in Breda, red.). Verdere uitbreiding van de eigen retail is in ontwikkeling. “Ook voor ons kwam de coronacrisis op een slecht moment. We willen onze 170 retailers steunen, en doen dat onder andere met een speciaal ontwikkeld ‘branded’ kaartspel” aldus Tresanti in gesprek met de redactie van MannenMode. Veilig winkelen wordt in de Brandstores van Tresanti toegepast in de vorm van personal shopping.

Nieuwe collectie, nieuwe showroom
De B2B omgeving van Tresanti is er voor retailers om bij te kunnen bestellen uit voorraad. In de komende periode zal de B2B ook worden ingezet voor het plaatsen van voororders voor de SS2021 collectie. De collectiepresentatie wordt virtueel, middels en online presentatie. “Normaliter start de verkoop direct na de ModeFabriek begin juli, maar die gaat dit jaar helaas niet door” aldus Tresanti. De nieuwe collectie zal ook te zien zijn in de nieuwe showroom die op 26 en 27 juli feestelijk geopend wordt. In de showroom, ontworpen in samenwerking met Store3D, zijn naast Tresanti ook de merken Carls Gross en Club of Gents te vinden. Tijdens de opening zullen retailers uitgenodigd worden in time slots van 3 uur. In dit geval wel, safety first.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0