Veranderingen bij Mephisto

Veranderingen bij Mephisto

Mephisto is gestart op een nieuwe locatie in CAST Nieuwegein, waar Michel Schoonwater en Stephan van de Ven het merk vertegenwoordigen. De verhuizing van Mephisto naar showroom 002 op de begane grond van CAST valt samen met de terugkeer van Van de Ven als agent. Op verzoek van de directie in Frankrijk hebben beide partijen een nieuwe overeenkomst voor de komende jaren gesloten.

De Nederlandse vertegenwoordiging van Mephisto opereerde de afgelopen jaren onder de naam Shoe Support. De nieuwe organisatie opereert nu officieel onder de naam Mephisto Nederland. In die hoedanigheid worden alle bestaande activiteiten voortgezet, namelijk de vertegenwoordiging van het hoofdmerk Mephisto en de submerken Mobils, Sano en Nature is Future. In de komende maanden zal er onder het domein www.mephisto.nl een uitgebreid informatie- en serviceplatform worden opgezet.

Mephisto Nederland zal de bestaande samenwerkingen voortzetten, onder andere met Patta en het fashion designer duo Schepers Bosman. Over de samenwerkingen zegt Mephisto Nederland: ‘Door deze verbindingen aan te gaan, brengt het merk haar tijdloze kwaliteiten, zoals ambachtelijke maakwijzen en duurzame producteigenschappen, onder de aandacht van een nieuw, jonger publiek.’

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0