Verkiezing van de Gezelligste Winkel geopend

gezellige winkelsNog t/m 20 december aanstaande kan iedereen zijn of haar favoriete winkel nomineren voor de Verkiezing van de Gezelligste Winkel. De verkiezing wordt gehouden in alle 393 Nederlandse gemeenten. Er is dit jaar één stemronde. Stemmen kan via www.gezelligstewinkel.nl.

De Verkiezing van de Gezelligste Winkel draait volledig om de ervaringen van de klanten van de winkel. De stemmers geven bij het uitbrengen van een stem vier rapportcijfers, een korte beoordeling en mogen ook verbeterpunten aandragen. Al deze informatie wordt aan het eind van de verkiezing beschikbaar gesteld aan de genomineerden. Ook is het mogelijk om te stemmen via Facebook en SMS.

In elke gemeente zijn er na 20 december twee winnaars: de beste winkel van de gemeente met het hoogste gemiddelde cijfer en de populairste winkel met het meeste aantal stemmen. Om gemeentewinnaar te kunnen worden zijn minimaal vijftig bevestigde stemmen nodig. Ook per provincie volgt een winnaar en uiteindelijk zal er één landelijke winnaar zijn.

Op 11 januari worden alle winnaars gehuldigd tijdens een feestelijke Award Uitreiking die plaats vindt in het Corpus Experience Center aan de A44 bij Leiden.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0