Wehkamp verkoopt HEMA kleding

HEMA gaat mode, woonartikelen, beauty producten en baby- en kinderkleding verkopen via het online platform van Wehkamp. Dat kondigen de Hema en Wehkamp aan in een persbericht. Het is voor het eerst dat HEMA-producten online verkrijgbaar zijn op een ander online platform dan dat van HEMA zelf. HEMA maakte al eerder de ambitie bekend om te groeien door onder andere het aangaan van strategische partnerships, zowel in het buitenland als in Nederland.

De samenwerking met Wehkamp is een belangrijke volgende stap om deze groeiambitie online in Nederland vorm te geven. “De groeistrategie van HEMA willen we ook in Nederland verder ontwikkelen met slimme, innovatieve concepten en partnerships. We willen als merk op alle kanalen en op elk moment beschikbaar zijn voor onze klanten. We willen HEMA (inter)nationaal als merk ontwikkelen. De strategische samenwerking met Wehkamp is hierbij een belangrijke volgende stap,” aldus Tjeerd Jegen, CEO van HEMA. Voor Wehkamp betekent de samenwerking met HEMA een waardevolle aanvulling op het bestaande Wehkamp assortiment. Graham Harris, CEO a.i. Wehkamp: “Met de toevoeging van HEMA assortiment in onze shop, kunnen we onze klanten een nog breder en relevanter assortiment bieden dan we al hebben. Zo bouwen we verder aan de ultieme klantervaring, want dat is voor Wehkamp het belangrijkst. Een eigentijds assortiment, een shopervaring waar je blij van wordt en een verrassend makkelijke service, dat is waar Wehkamp voor staat.”

Het productassortiment van Hema zal met name mode en lifestyle gerelateerd zijn en in fasen worden geïntroduceerd op Wehkamp.nl. Vanaf dinsdag 21 mei kunnen klanten al een groot deel van het baby-assortiment van HEMA vinden op Wehkamp.nl. De komende maanden zullen andere delen uit het productassortiment mode worden toegevoegd.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0