WFC-beurzen verjongen programma

WFC fashion

Komende maand organiseert het World Fashion Centre twee modebeurzen in WFC Beursplaza: de curvy beurs WFC Big Brands en de dames- en herenmodebeurs WFC Fashion Fair. De organisatie van de beurzen kwam vorig jaar in handen van het modecentrum zelf. “We vinden het heel belangrijk dat deze beurzen voortgang vinden. Big Brands is nu de grootste curvy vakbeurs in Europa, het zou een gemis voor het hele segment zijn als dat verloren ging. Ook de Fashion Fair doet het ontzettend goed.”

De organisatie voert wel enkele veranderingen door, met name om aansluiting te vinden bij een jonger publiek. “We zijn actiever op social media en andere reguliere kanalen. Ook heeft de indeling een upgrade gehad en hebben we een looproute toegevoegd. De grootste verandering is echter dat de modeshows vervangen zijn door lezingen door experts uit de retail. Harry Bijl, inspirator en retailexpert bij Inretail en Retail2020, komt bijvoorbeeld spreken over flexibiliteit: Winkels moeten flexibeler worden om zo sneller te kunnen inspelen op lokale situaties. Met deze lezingen bieden we retailers iets waar ze echt iets aan hebben voor hun onderneming,” vertelt Cats.

WFC Big Brands vindt plaats op zondag 29 en maandag 30 januari en de WFC Fashion Fair op maandag 6 en dinsdag 7 februari. Beide beurzen zijn gratis toegankelijk voor WFC-pashouders en geregistreerde beursbezoekers met een KvK-nummer. Op de websites www.wfcbigbrands.nl en www.wfcfashionfair.nl kunnen geïnteresseerden hun gratis toegangskaarten aanvragen. Tevens zijn er voor beide beurzen nog enkele stands beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Mike Cats.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0