Winnaars Modewinkel Awards bekend

Winnaars Modewinkel Awards bekend

De tweede editie van de Modewinkel Awards is een groot succes geworden. Meer dan 40.000 mensen brachten een bevestigde stem uit en het bijbehorende Award Festival is al bijna uitverkocht.

Inmiddels zijn de winnaars per gemeente en per provincie bekend en is de eindranking te bekijken via www.modewinkelawards.nl.

“Wie weet kijken we voor de volgende editie naar een nog grotere locatie maar voor nu zijn we blij met het grote enthousiasme in de branche. Tijdens het Award Festival ontvangen de winnaars hun awards, gaan ze op de foto en kunnen ze platen aanvragen en dansen bij de DJ’s van Vinyl feestje”. Aldus Wilfred Romijn van Vote Company dat de verkiezing organiseert.

Aanmelden voor de volgende editie nu al mogelijk

In 2024 krijgt de verkiezing een vervolg. Actieve deelnemers van deze 2e editie ontvangen tegen die tijd automatisch een uitnodiging om weer deel te nemen. Modewinkels die nog niet hebben mee gedaan kunnen zich aanmelden voor de volgende editie via;

https://www.modewinkelawards.nl/aanmeldformulier

Maar nu eerst op naar het Award Festival!

Organisatie & Partners
De Modewinkel van het Jaar Verkiezing worden georganiseerd door de partners VrouwenMode, KinderMode, MannenMode, TRED, Trend Boutique, De Zaak, en UnitedConsumers. De realisatie van de verkiezing is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de Shopping Awards).

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0