Glashorst 94
3925 BV Scherpenzeel, Nederland
T: +31 33 2771714
F: +31 33 2774495
E: info@wsbinterieurbouw.nl

Retailconcept multibrandstore voor Beachim

“Het interieurconcept van Beachim Zandvoort heeft WSB verandert in een nieuw couture jasje! Voor deze high end kleding boetiek – met merken als Philipp Plein, Moncler, Dsquared2 en Marcelo Burlon – hebben we een gaaf totaal concept ontwikkeld. In de toekomst zal het niveau enkel nog verder omhoog gaan en daar hoort een interieur bij wat deze ambitie kan waarmaken. Een industriële twist in combinatie met exclusieve vormgeving en materialen geeft de store klasse zonder daarbij de voor Beachim zo kenmerkende laagdrempeligheid te verliezen.

Over Beachim:

Beachim is al meer dan 30 jaar één van de meest toonaangevende multibrandstores in Nederland. Een greep uit het merkenpakket is o.a. Dsquared2, Stone Island, Woolrich, Moncler, Kenzo, Philipp Plein, Canada Goose, Armani Jeans, Filling Pieces, Mason Garments, Royaums, Marcelo Burlon, Pierre Balmain en Susudio. Ook staat service bij de Beachim hoog aangeschreven. Neem bijvoorbeeld het eigen atelier waar nieuwe broeken kosteloos en onzichtbaar kunnen verkorten. Kleine aanpassingen en/of reparaties behoren ook tot de mogelijkheden.

Over retailconcepten mode door WSB:

De retail designers van WSB crëeren en realiseren interieurconcepten en winkelinrichtingen voor modewinkels in damesmode, herenmode, multibrandstores op midden- en hoogniveau.

Bel met WSB voor een inspirerend gesprek over uw verbouwingsplannen: +31 33 2771714. WSB is internationaal toonaangevend ontwerper van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0