Yongo Europe verwerft licenties Meantime, Mainstream en First Issue

Shin Young HwangYongo Europe heeft de rechten van de labels Meantime, Mainstream en First Issue verworven. Daarmee versterkt het bedrijf de collectie breigoed vanaf voorjaar/zomer 2017. Daarnaast bouwt het bedrijf haar positie in de Nederlandse en Europese overhemdenmarkt verder uit.

“We zijn zeer verheugd dat we met deze stap toegang krijgen tot deze sterke labels”, zegt Shin Young Hwang, vice chairman van Yongo Europe B.V.. “Deze hebben zich in meer dan 20 jaar bewezen in het Nederlandse en Europese herenmodesegment. De unieke kwaliteit, de styling en de kennis achter de labels zijn van grote waarde in de retailmarkt. Ook zijn we erin geslaagd om ons stylingteam te versterken om een collectie te realiseren die recht doet aan de reputatie van deze merken. De toevoeging van de labels stelt ons in staat om een grote stap voorwaarts te zetten in de breigoedmarkt.”

Vanaf de collectie Voorjaar/Zomer 2017 zal Yongo Europe de shirtcollectie brengen onder de labels GCM Originals en GCM Henderson. De nu verworven labels Meantime, Mainstream en First Issue zullen de kern vormen van de nieuwe breigoedcollectie.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0